fbpx

Feesten op Koningsdag in Amsterdam

Op Koningsdag kleurt Amsterdam traditiegetrouw oranje, tijdens deze feestdag zijn er dit jaar weer een heleboel festivals. Kom jij feesten en ga je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer en betaal vanaf €5,- per dag, ook zonder reservering parkeer je voordelig voor maximaal €25,- per dag (bij langer dan 6 uur en korter dan 24 uur parkeren).

Kingsland festival 2022

Kingsland is terug in Amsterdam! Als bezoeker kan je hier terecht voor verschillende muziekstijlen van EDM, electric, hardstyle, deephouse tot techno. Oftewel, voor ieder wat wils. Dit jaar staan onder andere Martin Garrix en Frenna op het programma. Kingsland is dit jaar in de RAI Amsterdam, van 13.00 – 21.30 uur. Tickets kopen kan nog. Heb je nog kaarten van vorig jaar? Die zijn dit jaar weer geldig.

Cartel Kingsday 2022: Indoor, Outdoor, Day & Night

Vanaf 12.00 uur kun je je bij de WesterUnie in het Westerpark Amsterdam wagen aan een 18-uur durende dansmarathon. Het feest gaat na 20.00 uur binnen door tot 06.00 uur ’s ochtends. DJ’s zoals Benny Rodriguez, Dave Clarke en Philou Louzoulou draaien de plaatjes deze dag.

Pllek Koningsdag

Zin in een rustiger festival? Ga dan naar PLLEK. Met live muziek, bier, lekker eten en het stadsstrand van Noord binnen handbereik is een gezellige Koningsdag zeker. Dit festival is bij NDSM Vrijhaven en duurt van 12.00 – 01.00 uur. De line-up vind je binnenkort hier. Entree is gratis!

Oranjebloesem

Dansen in het Olympisch stadion? Dat doe je bij Oranjebloesem. Met een gouden biertje in je hand geniet van je van een divers aanbod aan artiesten. Het festival duurt van 11.30 – 20.00 uur. Line-up en kaartverkoop vind je hier.

Loveland van Oranje

In het Meerpark in Amsterdam vind je dit jaar het Loveland van Oranje. Van 11.00 – 20.00 uur geniet je van heerlijke deuntjes. Op de line-up staan onder andere Amelie Lens, Benny Rodrigues en Michel de Hey. Dat wordt een topdag!

PARKEREN TIJDENS KONINGSDAG IN AMSTERDAM

Het wordt weer een Koningsdag als vanouds in Amsterdam. Kom je met de auto? Parkeren kan goedkoop én dichtbij de leukste feesten en festivals. Wanneer je langer dan 6 uur en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Nog goedkoper parkeren? Reserveer dan een parkeerplek en parkeer al vanaf € 10,- per dag.