fbpx

Gooische Vrouwen Tour Amsterdam

De Gooische Vrouwen Tour is één van de leukste activiteiten in Amsterdam. Een bezoek aan Gooische Vrouwen Tour kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Gooische Vrouwen Tour – Oudebrugsteeg 8

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Wij zijn ook de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Een dag parkeren kost slechts 45 euro, dat zijn twee kwartjes per uur.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Gooische Vrouwen Tour

Fans van Gooische vrouwen opgelet! Je kunt in Amsterdam genieten van de Gooische Vrouwen Tour. Na een flinke parade door de stad, krijgen de voeten een ontspannende pedicure van dr. Fish. En na afloop kan je genieten van een lekker wijntje in de lounge. Gooische Vrouwen Tour in Amsterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag of vrijgezellenfeest.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Gooische Vrouwen Tour

Oudebrugsteeg 8
1012 JP
Amsterdam
Meer informatie over Gooische Vrouwen Tour.