fbpx

Goedkoop parkeren bij STRAAT museum Amsterdam

Een deel van de voormalige scheepsloods aan de NDSM-werf staat volledig in het teken van street art, één van de grootste kunstbewegingen van deze tijd. Bij het STRAAT museum kun je de mooiste kunstwerken van graffiti-artiesten bewonderen. De tentoonstelling biedt podium aan bekende artiesten én opkomende talenten. Parkeer je auto goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

PLAN JE BEZOEK

STRAAT graffiti en street art museum in Amsterdam is leuk voor jong en oud. Je kunt er van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur terecht, op maandag opent STRAAT om 12:00 uur. Plan je bezoek aan STRAAT.

Parkeren voor en bezoek aan STRAAT MUSEUM

Kom je naar Amsterdam om de mooie kunstwerken te bekijken? Parkeer je auto dan goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast Amsterdam Centraal Station, op loopafstand van het pontje naar Amsterdam Noord. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.