fbpx

Open Monumentendag 2016

Tijdens Open Monumentendag Amsterdam kun je allerlei monumenten bezichtigen, waarvan vele normaal gesproken gesloten zijn voor publiek. De Open Monumentendag 2016 wordt georganiseerd op 10 en 11 september. Kom jij ook?

Open Monumentendag Amsterdam 2016

Tijdens de Open Monumenten dag kun je een kijkje nemen in allerlei bijzondere monumenten bouwkunst. Vele van deze locaties zijn normaal gesloten voor bezichtigingen. Door de hele stad worden verschillende activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan wandelingen, boottochten, fietstochten of lezingen. Kunst en ambacht staan centraal. De Open Monumentendag is een absolute aanrader voor het hele gezin.

Klik hier voor het hele programma van Open Monumentendag in Amsterdam.

Parkeren in het centrum van Amsterdam.

Wil je midden in het centrum je auto parkeren? Geen probleem! Parking in Amsterdam is goedkoper en gemakkelijker dan je zou denken. Je parkeert bij Parking Centrum Oosterdok voor maar € 45 per dag. Je betaalt slechts 6! Om de hoek van de parking ligt het centraal station. Veel monumenten liggen op loopafstand van de parking. Voor andere pak je gemakkelijk het OV verder de stad in.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.
Parkeer goedkoper dan op straat.