fbpx

Parkeren tijdens City Swim Amsterdam

Op 3 september is het weer zo ver: de Amsterdam City Swim. Deze zwemwedstrijd voor het goede doel, weet jaarlijks een groot bedrag op te halen voor onderzoek naar de ziekte ALS. Kom jij naar deze gave wedstrijd of zwem je zelf mee? Parkeer je auto dan om de hoek van het Marine Etablissement Amsterdam.

Parkeren tijdens Amsterdam City Swim

Wil je in de buurt van de Amsterdam City Swim parkeren? Geen probleem! Parkeer je auto op loopafstand van de start. Vanaf de parkeergarage loop je in een kwartiertje naar het Marineterrein. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Amsterdam City Swim

Amsterdam City Swim is een van de leukste wedstrijden van de stad. Zo’n 3000 zwemmers liggen een afstand af van 2000 meter door de Amsterdamse grachten. En dat doen ze niet voor niets. Ze zwemmen om geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte ALS. De wedstrijd zorgt voor aandacht rondom de ziekte. Het succes van de wedstrijd blijft elk jaar stijgen. Kom jij ook naar de Amsterdam City Swim? Lees meer op de website van Amsterdam City Swim.