fbpx

Parkeren Crimineel dagje - Amsterdam

Tijdens dit bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of groepsuitje wordt de groep begeleidt door een oud-rechercheur van de Wallen. Een bezoek aan Crimineel dagje kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Crimineel dagje – Warmoesstraat 66

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje uit in het centrum van Amsterdam. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Wij zijn ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Crimineel dagje in Amsterdam

Crimineel dagje in Amsterdam is een van de leukste uitjes in de stad. Tijdens dit bedrijfs-, vrijgezellen-, of groepsuitje begeleidt een oud-rechercheur je door Amsterdam. Deze agent heeft jarenlang in de Rosse buurt gewerkt. De agent-gids zal allerlei leuke anekdotes en spannende verhalen vertellen.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Crimineel dagje

Warmoesstraat 66
1012 JH
Amsterdam
Meer informatie over Crimineel dagje.