fbpx

Parkeren Dam tot Damloop 2016

De Dam tot Damloop is een van de meest succesvolle wedstrijden in Amsterdam. Tijdens de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl parkeer je het goedkoopst bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is vlakbij de start op de Prins Hendrikkade.

Parkeer goedkoop tijdens de Dam tot Damloop

Op 17 en 18 september 2016 is het weer zover. Dan is de Dam tot Damloop weer. Er doen zo’n 88.000 mensen mee aan de Dam tot Damloop. Dat maakt het event het grootste sportieve weekend van Nederland. De sfeer van de wedstrijd is geweldig. De IJtunnel, één van de grootste Businesslopen en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De afstand is 10 Engelse Mijl, waaraan ook elk jaar een aantal wereldtoppers meedoet.

Meer informatie over de Dam tot Damloop.

Bereikbaarheid Dam tot Damloop

Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Parkeer je auto dus in de goedkoopste parking in het centrum van de stad Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station. Een ideale locatie dus wanneer je meedoet aan de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl of wanneer je iemand komt aanmoedigen.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok