fbpx

Parkeren Groepsuitjes van Mokum Events

Voor groepsuitjes kan je terecht bij Mokum Events. Een bezoek aan Groepsuitjes van Mokum Events kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Groepsuitjes van Mokum Events – Herengracht 340

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Ontdek Amsterdam met de vele groepsuitjes van Mokum Events

Op zoek naar een leuk uitje voor een groep in Amsterdam? Kijk dan eens bij Mokum Event. Zij hebben veel verschillende soorten uitjes. Van vrijgezellenfeest en bedrijfsuitje tot vergadering en themafeest. Op zoek naar een uitje wat aansluit bij jouw wensen? Kijk of de site van Mokum Events.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Groepsuitjes van Mokum Events

Herengracht 340
1016 CG
Amsterdam
Meer informatie over Groepsuitjes van Mokum Events.