fbpx

Parkeren Guided Tours - Amsterdam

Leer Amsterdam kennen met Guided Tours. Een bezoek aan Guided Tours kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Guided Tours – Warmoesstraat

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger: je betaalt slechts € 45,- voor een hele dag parkeren.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Actieve groepsuitjes in Amsterdam

Amsterdam is een ontzettend leuke en mooie stad. Leer iedere wijk kennen met Guided Tours. Het is een gave activiteit voor groepen. Je gaat lekker eten en wandelen met een walking diner of ga voor een spannende uitdaging met een van de spellen. Er is een speurtocht over de Amsterdamse wallen en er zijn tours die zich richten op de handelsgeest van Amsterdam. Kortom, voor ieder wat wils. Of je nou een tour wil maken met vrienden, familie, vrijgezellenfeest of voor een bedrijfsuitje.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Guided Tours

Warmoesstraat
Amsterdam
Meer informatie over Guided Tours.