fbpx

Parkeren SAIL Amsterdam

Van 19 t/m 23 augustus is het weer tijd voor een van de grootste evenementen in de stad. SAIL Amsterdam wordt eens in de vijf jaar georganiseerd en dit jaar is het weer zo ver. Tijdens SAIL kan iedereen genieten van geweldig maritiem plezier.

Bereikbaarheid SAIL Amsterdam

Breng je dit jaar een bezoek aan SAIL Amsterdam? Het belooft één van de grootste spektakels van dit jaar te worden. Liefhebbers van schepen en maritiem kunnen hun hart ophalen tijdens dit geweldige evenement. SAIL vindt plaats in het water rondom Oosterdok. Parkeer dus op enkele minuten loopafstand voor maar € 45 per dag. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in het centrum.

Tot 10 uur is de parking via de gebruikelijke routes te bereiken. Om 10 uur wordt een deel van de Piet Heinkade afgesloten. Je kunt de parking dan nog wel bereiken via de Kattenburgerstraat en Prins Hendrikkade. Hou wel rekening met extra verkeer.

Meld verkeersregelaars dat u bestemmingsverkeer bent voor Parking Centrum Oosterdok, dan kunt u ongehinderd de parking bereiken. Ook kunt u bellen naar de loge (020-420 33 81) waar onze hosts u graag begeleiden naar de parkeergarage.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

SAIL Amsterdam

Tijdens SAIL komen de mooiste schepen en maritiem erfgoed langs gevaren. Je kunt tijdens dit evenement meer leren over de rijke historie van de Nederlandse zeevaart en havens. Er zijn vele kleine en grote evenementen random de IJhaven en je kunt een kijkje gaan nemen aan boord van oude en nieuwe schepen. SAIL is een geweldig evenement voor jong en oud.

Bekijk de SAIL website voor programma en informatie.