fbpx

Parkeren tijdens de Dam tot Damloop

Loop jij op zaterdag 16 of zondag 17 september de Dam tot Damloop? Of ga je iemand aanmoedigen?

Dan is het handig om alvast je parkeerplaats te reserveren. Amsterdam is erg druk dit weekend en delen van het centrum zijn afgesloten voor auto’s. Gelukkig zijn er goede mogelijkheden om dicht bij de start én goedkoop te parkeren. Mocht je de auto dichtbij de start in Amsterdam willen parkeren, kies dan voor Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum Oosterdok is op 7 minuten lopen van de start van de 10 Engelse mijl. Als je vooraf reserveert betaal je bij Parking Centrum Oosterdok slechts €10 tot €25 voor een hele dag parkeren www.parkingcentrumoosterdok.nl/reserveren, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Voordelig parkeren naast DE START

Parking Centrum Oosterdok betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal €30,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Wil je naar een ander gedeelte van het parcours? Parking Centrum Oosterdok is op 4 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station. Hier kunnen deelnemers én supporters gratis gebruikmaken van de pendelbussen richting de rest van het parcours.

Over DE Dam tot DamLOOP

Het Dam tot Dam Weekend is met ruim 70.000 deelnemers het grootste sportieve weekend van Nederland. Bij de komende editie wordt de start verplaatst richting de bocht voor de IJtunnel. Met uitzicht op NEMO, het Scheepvaartsmuseum en het Oosterdok. De parcoursen lopen recht door het centrum van Amsterdam en staan vol met bewoners, supporters, DJ’s en lichtshows. Het wordt weer een spektakel!

Parkeer goedkoop vlakbij de start:
De parkeertarieven van Parking Centrum.