fbpx

Parkeren tijdens F1 van Zandvoort

Tijdens het Formule 1-weekend in Zandvoort op 25, 26 en 27 augustus worden er grote aantallen mensen verwacht. Reserveer je parkeerplek bij Parking Centrum Oosterdok van tevoren en reis verder vanaf Amsterdam Centraal Station. Zo ben je verzekerd van een parkeerplek.

Parkeren in zandvoort tijdens formule 1

Tijdens het Grand Prix-weekend is het niet mogelijk om Zandvoort in te rijden of in Zandvoort te parkeren. De toegangswegen naar Zandvoort zijn volledig afgesloten. Het advies is daarom vanuit andere parkeerterreinen naar het circuit te reizen. De tickets voor parkeren en de pendeldiensten zijn echter prijzig (€ 50,- voor een parkeerplek naast station Haarlem en € 35,- per persoon voor de pendeldienst vanuit de gratis P+R parkeerterreinen).

parkeren en Met de trein naar de Zandvoort Formule 1

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok kan een goed alternatief zijn. Onze parking ligt vlak naast het Amsterdam Centraal Station. Met de trein ben je binnen een half uur op station Zandvoort aan Zee. Vanuit daar is het 10 minuten lopen naar het circuit. Er rijden tijdens het Grand Prix-weekend extra treinen van en naar Zandvoort, dus je hoeft nooit lang te wachten. Je kunt je treinretour al van tevoren aanschaffen op NS.nl/dgp-retour

Parkeren voor maximaal € 25,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok

Wanneer je bij Parking Centrum Oosterdok een parkeerplek reserveert, betaal je tussen de € 10,- en € 25,- voor een hele dag parkeren, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Reserveer je parkeerplek en wees verzekerd van een plek.

Onze normale tarieven, zonder reservering, zijn als volgt:

Tarief per 6 minuten € 1,50 per 12 minuten
Uurtarief € 7,50,-
Maximaal dagtarief € 45