fbpx

Parkeren tijdens Robeco SummerNights

Van 27 juni t/m 30 augustus kunnen muziekliefhebbers weer genieten van fantastische concerten rondom de Robeco SummerNights.

Muziek verbindt tijdens Robeco SummerNights.

Tijdens de Robeco SummerNights kan men weer genieten van geweldige concerten. De concerten varieren van klassiek tot jazz en pop. Ieder concert zal een unieke belevenis zijn. De avonden worden geopend met Laura Mvula die begeleid wordt door het Metropole Orkest. Andere unieke samenwerkingen deze zomer zijn tussen de astronaut Andre Kuipers en het Rotterdams Philharmonisch Orkest, en blokfluitist Maurice Steger tijdens het Concerto de Cavalieri waarin filmmuziek tot leven komt bij at the Movies. Kortom het wordt een geweldig muzikale zomer vol concerten die je niet mag missen.

Meer informatie over de Robeco SummerNights en het concertgebouw

Goedkoop parkeren tijdens de Robeco SummerNights.

Het concertgebouw is zeer gemakkelijk met het OV te bereiken. Parkeer de auto naast het Amsterdam CS en bespaar op parkeerkosten. Neem eenvoudig het OV door de stad en parkeer in de goedkoopste parking van Amsterdam CS. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45.

Meer informatie over de tarieven van Parking Centrum Oosterdok.