fbpx

Speurtocht Sex in the city Amsterdam

Wil je Amsterdam op een hilarische manier ontdekken? De Sex in the city tocht is een geweldige speurtocht op de Amsterdamse wallen. Een bezoek aan Speurtocht Sex in the city kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Speurtocht Sex in the city – Warmoesstraat 66

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Wij zijn ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad: voor een dag parkeren betaal je slechts 45 euro.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Speurtocht Sex in the city

Sex in the city is een hilarische speurtocht op de Amsterdamse wallen. Je ontdekt samen met vrienden of collega’s het beroemde Red Light District. Onderweg krijg je ludieke opdrachten. Dit uitje is vooral geschikt voor een vrijgezellenuitje in Amsterdam. De speurtocht wordt georganiseerd door bureau van Aemstel Produkties. Zij staan bekend van TV en organiseren tal van originele groepsuitjes in Amsterdam.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Speurtocht Sex in the city

Warmoesstraat 66
1012 JH
Amsterdam
Meer informatie over Speurtocht Sex in the city.