fbpx

Stadswandeling met oud-agent Amsterdam

Kom je naar Amsterdam en wil je de stad op een unieke wijze ontdekken? Boek dan een stadswandeling met een oud-agent. Zo’n stadswandeling kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Stadswandeling met oud-agent – Warmoesstraat 66

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam en is gemakkelijk te bereiken. Parkeer je auto veilig en snel midden in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Stadswandeling Amsterdam met oud-agent

Ontdek Amsterdam op bijzondere wijze. Maak een wandeling met een oud-agent. Hij zal je kennis laten maken met de donkere kant van Amsterdam. Stadswandeling Amsterdam met oud-agent is een rondleiding die je niet snel zult vergeten. De rondleiding begint in het Baantjermuseumcafé in de Warmoesstraat. Stadswandeling Amsterdam met oud-agent is het perfecte uitje met gezin, vrienden of bedrijf.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Stadswandeling met oud-agent

Warmoesstraat 66
1012JH
Amsterdam
Meer informatie over Stadswandeling met oud-agent.