fbpx

Voorjaarsvakantie in Amsterdam

Je hoeft je tijdens de voorjaarsvakantie geen moment te vervelen. Er is van alles te beleven en te bezichtigen in Amsterdam. Met de auto komen is geen enkel probleem. Parkeer goedkoop midden in het centrum en bespaar tot wel €50 t.o.v. straatparkeren.

Wat te doen tijdens voorjaarsvakantie in Amsterdam

Wil je parkeren tijdens de voorjaarsvakantie? Dan raden wij je aan om voor 10:30u te parkeren, dan ben je zeker van een parkeerplek.

Er is in Amsterdam ontzettend veel te beleven. Al helemaal gedurende de herstvakantie. We hebben een aantal lijstjes voor je gemaakt. Hiermee kom je ongetwijfeld de voorjaarsvakantie goed door.

Op zoek naar leuke uitjes voor met het hele gezin? We hebben de vijf leukste voor je op een rijtje gezet.
Hier vind je meer informatie over de leukste uitjes.

Vind je ook dat er teveel dingen te zien en te beleven zijn voor één dag? Boek een overnachting en maak gebruik van ons voordele dagtarief.
Klik hier voor meer informatie over de leukste hotels.

Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd op allerlei verschillende plekken. We hebben er een aantal voor je onder elkaar gezet.
Op zoek naar activiteiten voor het hele gezin? Kijk dan hier.

PARKEREN TIJDENS DE VOORJAARSVAKANTIE IN AMSTERDAM

Met de auto naar Amsterdam kan veel goedkoper dan je zou denken. Je parkeert bij Parking Centrum Oosterdok namelijk voor slechts € 45 per dag. Nergens in de binnenstad van Amsterdam parkeer je goedkoper. Ideaal voor een dagje Amsterdam tijdens de voorjaarsvakantie. Onze parking heeft een ideale ligging, naast het Amsterdam Centraal Station. Vanuit hier loop je gemakkelijk naar je hotel, bestemming of pak je het OV verder de stad in.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.