fbpx

Workshop smartlappen zingen Amsterdam

Ga je in Amsterdam smartlappen zingen? In een cafe op de Amsterdamse Zeedijk krijg je jouw eerst zangles van juf Mies. Een bezoek aan Workshop smartlappen zingen kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Workshop smartlappen zingen – Warmoesstraat 66

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal Station en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Wij zijn ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Workshop smartlappen zingen in Amsterdam

Op de Amsterdamse Zeedijk vind je een cafe waarin juf Mies je het zingen van smartlappen leert. Dit is een ontzettend leuk uitje in Amsterdam. Samen oefen je voor de CD opname. Onder leiding van een accordeonist en geluidsman neem je een CD op. Dit uitje is uitermate geschikt voor grotere groepen, zoals een bedrijfsuitjes.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Workshop smartlappen zingen

Warmoesstraat 66
1012 JH
Amsterdam
Meer informatie over Workshop smartlappen zingen.