fbpx

Kom je naar Amsterdam en blijf je overnachten? Ben je op zoek naar een hotel met een unieke en centrale ligging? Kijk dan eens naar de hotels in De 9 Straatjes. Dit gebied bevindt zich middenin de grachtengordel, die het werelderfgoed zijn van Amsterdam. Een bezoek met de auto is geen enkel probleem. Parkeer dichtbij en goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok.

Parkeren bij De 9 Straatjes

Kom je met de auto naar Amsterdam? Dat kan goedkoop en op loopafstand van De 9 Straatjes. Zet je auto in Parking Centrum Oosterdok: De parking naast het Amsterdam Centraal station. Je parkeert bij ons een hele dag voor slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Nergens in de binnenstad van Amsterdam parkeer je goedkoper. Neem uitgang C en loop direct de stad in. Ideaal voor een overnachting in Amsterdam en een bezoek aan onze mooie hoofdstad.

Informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

De mooiste hotels in Amsterdam vind je in De 9 Straatjes

De 9 Straatjes zijn een populair winkelgebied. De meeste winkels en hotels bevinden zich in prachtige monumentale panden langs de grachten. Het winkelgebied ligt in het centrum van Amsterdam tussen de Prinsengracht, Keizersgracht, Herengracht en het Singel. In deze schilderachtige straatjes vindt je hotels, horeca en bijzondere shops.

Meer informatie over De 9 Straatjes.

Hieronder vind je een overzicht van hotels in de omgeving van De 9 Straatjes.
Ambassade Hotel
Hotel IX Amsterdam
Hotel Pulitzer
Miauw Suites
The Hoxton