fbpx

Een leuk dagje uit gepland? Op bezoek bij Akhnaton? Parkeer bij Parking Oosterdok.

Akhnaton Amsterdam

Akhnaton is een bekend café/club voor de liefhebbers van de punk, reggae en hiphop. Met optredens van verschillende soorten artiesten is het aanbod van de club erg gevarieerd, iets waar de club om bekend staat. Akhnaton bood een podium voor deze muziekgenre’s toen deze nog opkomend waren en de artiesten nog niet werden geboekt door andere podia.
Praktische informatie over Akhnaton
Contactgegevens
Telefoonnummer:
Website: http://www.akhnaton.nl/
Adresgegevens Nieuwezijds Kolk 25
1012 PV
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). De ligging, naast het Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Is je bestemming in het centrum van Amsterdam? Loop dan snel en gemakkelijk via de uitgang direct het centrum in.