fbpx

Na bezoek aan Antonia Pantoffels en Slippers of winkelen in De 9 Straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok op een kwartier loopafstand. De 9 Straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Antonia Pantoffels en Slippers – Amsterdam

In de winter heerlijke pantoffels en in de zomer trendy teenslippers. Zo gaat het al jaren bij Antonia. Dit kleine winkeltje ligt op 5 minuten loopafstand van de dam en is perfect voor als je is een keer iets anders aan je voet wilt dan schoenen. Naast pantoffels en slippers verkopen ze ook sandalen, klompen, regenlaarzen en kleppers, allemaal van de hoogste kwaliteit en de beste merken.

Meer informatie over Antonia Pantoffels en Slippers

Parkeren dichtbij Antonia Pantoffels en Slippers – De 9 Straatjes

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied De 9 Straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar De 9 Straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Antonia Pantoffels en Slippers

Openingstijden
Antonia Pantoffels en Slippers is geopend op:
ma: Gesloten
di: 10:00 – 18:00
wo: 10:00 – 18:00
do: 10:00 – 18:00
vr: 10:00 – 18:00
za: 11:00 – 18:00
zo: Gesloten

Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 627 2433
E-mail: info@depantoffelwinkel.nl

Adresgegevens
Gasthuismolensteeg 16
1016AN Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4
Meer informatie over Gasthuismolensteeg

Meer informatie over De 9 Straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is De 9 Straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.
Meer weten over De 9 Straatjes