fbpx

Ga jij naar het Arcam Architectuurcentrum in Amsterdam? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok, vanaf onze parking is het maar 10 minuten lopen.  Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

ARCAM Architectuurcentrum

Arcam is hét centrum voor architectuur in Amsterdam. Hier organiseren ze programma’s rondom architectuur en stadsontwikkeling. Ook zijn er tentoonstellingen, debatten en onderzoeksprojecten, deze zijn toegankelijk, maar kritisch. Momenteel is de tentoonstelling Amsterdam van 2000 – 2030 te zien, er is namelijk ontzettend veel gebeurd in de stad in de afgelopen 20 jaar op het gebied van architectuur. Het centrum is open op dinsdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur, meer informatie vind je op de site. 

Parkeren bij Arcam Architectuurcentrum

Ga jij het architectuurcentrum bezoeken? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok, op loopafstand van het centrum en met een centrale ligging naast het Amsterdam Centraal Station. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).