fbpx

Reserveren bij Parking Centrum Oosterdok

Kom je in de vakantie of in het weekend een dagje naar ARTIS? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij Artis in Amsterdam

Ook buiten ons reserveringstarief ben je bij ons het voordeligst uit. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Een dagje dierentuin, genieten voor het hele gezin

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom exotische vogels zulke felle kleuren hebben? Tijdens een bezoek aan ARTIS leer je alles over de dieren. Ook heeft het park een rijk programma met workshops, rondleidingen en voorstellingen. Benieuwd wat je er allemaal kunt doen en beleven? Bekijk hier de agenda en activiteiten. ARTIS werd al in 1883 opgericht en is daarmee de oudste dierentuin van Nederland. Inmiddels bekijk je er meer dan 500 verschillende soorten dieren uit verschillende landen en werelddelen. Het park trekt jaarlijks zo’n 1,4 miljoen bezoekers uit de hele wereld.ARTIS is dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Je vindt de dierentuin midden in het centrum van Amsterdam. Het ligt dichtbij Parking Centrum Oosterdok, vanaf de parking is het 18 minuten lopen. Meer informatie over de openingstijden of tickets reserveren? Bezoek hier de officiële website.