fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Op bezoek bij Asian Spirit? Parkeer bij Parking Oosterdok!

Asian Spirit

Asian Spirit heeft zoals de naam al doet vermoeden een uitgebreid assortiment aan spullen, kleding, accessoires, beelden, en andere kunstartikelen uit Azië. Van Japanse spelletjes, tot Chinese gewaden, en Thais servies, bij Asian Spirit hebben ze meer dan je dacht dat er bestond.

Praktische informatie over Asian Spirit
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 624 0724
Website: http://www.asianspirit.nl/
Adresgegevens Damstraat 7
1012 JL
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.