fbpx

Met de auto een dag naar Amsterdam? Langs bij Betty Asfalt Complex? Parkeer bij Parking Oosterdok.

Betty Asfalt Complex

Het Betty Asfalt Complex is een theater in Amsterdam met een bijzonder aanbod van voorstellingen. Met vaak ietwat onbekendere en kleine voorstellingen, maar niet van mindere kwaliteit bezorgen ze je altijd een fijne avond. Behalve lezingen en voorstellingen worden er ook geregeld congressen gehouden en wordt het verhuurd voor allerlei verschillende doeleinden.

Praktische informatie over Betty Asfalt Complex
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 – 620 47 48
Website: http://www.bettyasfalt.nl/
Adresgegevens Nieuwezijds Voorburgwal 282
1012 RT
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). De ligging, naast het Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Is je bestemming in het centrum van Amsterdam? Loop dan snel en gemakkelijk via de uitgang direct het centrum in.