fbpx

de winkel

Pantheon Boekhandel is opgericht in 1984 als zelfstandige, onafhankelijke boekwinkel. Pantheon Boekhandel is onderdeel van Boekholt Boekhandels en is gevestigd aan de Sint Antoniesbreestraat in de Nieuwmarktbuurt.

boekenwurmen

Wil je alles over de stad Amsterdam weten? Of gewoon een overheerlijke pasta kunnen maken? Bij Boekhandel Pantheon vind je een uitgebreide collectie van niet alleen literatuurboeken, maar ook van kookboeken, boeken voor kinderen en allerlei informatieve boeken. Ben je er nog niet uit welk boek geschikt is voor jou? Bij Boekhandel Pantheon vind je, met of zonder de hulp van de medewerkers, hét perfecte boek! Of het nou een cadeau is aan een ander, of gewoon aan jezelf.

 

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok 

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25. Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.