fbpx

Ga je naar Boekhandel Scheltema? 

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25. Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in. Meer informatie over onze parkeertarieven.

Boekhandel Scheltema

Een van de grootste boekhandels van Nederland is de boekhandel van Scheltema. Meerdere etages en 3200 m2 vol met boeken over alle mogelijke soorten literatuur, geweldige recepten en genoeg doe-het-zelf boeken. Voor de boekenliefhebber is het een Valhalla, maar ook voor degene die net kennis maakt met lezen valt er genoeg te ontdekken. Ben je op zoek naar een mooi cadeau? Dan ben je bij Scheltema aan het juiste adres.

 

Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen is er een groot en divers aanbod. Van spannende drakenverhalen tot interessante leerzame boeken over de natuur, je zult niet weg gaan met lege handen. Verder is er ook een brede tweedehands boeken afdeling, voor de exemplaren die uit de running zijn, of voor de liefhebber van gebruikte boeken.