fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Langs bij Bubbles & Wines? Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok!

Bubbles & Wines

Bij Bubbles & Wines hebben ze een enorm assortiment aan verschillende soorten wijnen en champagnes. En omdat deze keuze voor veel mensen te breed is bieden ze de mogelijkheid aan om van verschillende soorten wijn een half glas te bestellen. Laat je adviseren door de sommeliers van het café, en geniet van heerlijke dranken. Hierbij worden ook allerlei happen gereserveerd.

Praktische informatie over Bubbles & Wines
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 422 3318
Website: www.bubblesandwines.com/
Adresgegevens Nes 37
1012 KC
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). De ligging, naast het Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Is je bestemming in het centrum van Amsterdam? Loop dan snel en gemakkelijk via de uitgang direct het centrum in.