fbpx

Een dagje in Amsterdam? Op bezoek bij Compagnietheater? Parkeer veilig en goedkoop in de buurt.

Compagnietheater

Het Compagnietheater is een van de bekendste theaters van Amsterdam. Dit theater is onder andere de thuisbasis van Freek de Jonge en het Nationale Toneel. Met de bijzonder verlichtte voorgevel is het een in het oog springend gebouw aan de grachten op de Kloveniersburgwal. In de ouderwets ingerichte foyer een borrel te drinken, om daarna in een van de zalen te genieten van de voorstellingen.

Praktische informatie over Compagnietheater
Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 520 5310
Website: www.compagnietheater.nl/
Adresgegevens

Kloveniersburgwal 50
1012 CX
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). De ligging, naast het Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Is je bestemming in het centrum van Amsterdam? Loop dan snel en gemakkelijk via de uitgang direct het centrum in.