fbpx

Breng je een bezoek aan Consulaat Estland in De 9 Straatjes en wil je dichtbij parkeren? Dat kan! Parkeer je auto op slechts een kwartier loopafstand. En breng ook gerust een bezoek aan De 9 Straatjes. Die vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Consulaat Estland – Amsterdam

Het Consulaat (H) van de Republiek der Estland richt zich op het bevorderen van handelscontacten, toerisme en het uitdragen van de Estse kunst en cultuur. Voor Estse staatsburgers levert het Consulaat informatie en assistentie bij problemen met de Nederlandse overheid en autoriteiten. Het Consulaat is te bezoeken op afspraak.

Meer informatie over Consulaat Estland

Parkeren dichtbij Consulaat Estland – De 9 Straatjes

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied De 9 Straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar De 9 Straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Consulaat Estland

Contactgegevens van Consulaat Estland
Telefoonnummer: 020 422 6777
E-mail: marcel.vandenheuvel@me.com

Adresgegevens
Oude Spiegelstraat 2
1016AH Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Oude Spiegelstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is De 9 Straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.
Meer weten over De 9 Straatjes