fbpx

Ga je naar Cut Throat Barber? 

Je vindt ons naast het Centraal Station, op loopafstand van de vele gezelligheden die Amsterdam te bieden heeft. Loop via uitgang C direct het centrum in, of pak bij het station het openbaar vervoer om verder te reizen. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren)..
Meer informatie over onze parkeertarieven.

Uniek concept

Bij Cut Throat Barber bieden ze meer dan de naam zegt. Behalve dat ze een goede kapperszaak zijn met een bijzonder design, en dat ze goede koffie schenken kun je hier namelijk ook 7 dagen in de week terecht voor brunches, lunches en diners. Dus ben jij van plan je te laten knippen en daarna wat te eten en drinken, of kom je voor één van deze twee dingen? Bij deze gave kapperszaak ben je aan het goede adres. Knippen kan op afspraak, maar je kunt ook zonder reservering binnenlopen. Bezoek de website van Cut Throat Barber.

Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.