fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Op bezoek bij De Drie Fleschjes? Parkeer bij Parking Oosterdok!

De Drie Fleschjes

De Drie Fleschjes is een ouderwets café in het centrum van Amsterdam. Het staat bekend als een echt proeflokaal; een plek waar verschillende soorten drank geproefd kunnen worden. Naast de normale openingstijden kan je bij reservering ook terecht met grotere groepen na sluitingstijd.

Praktische informatie over De Drie Fleschjes
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 624 8443
Website: www.dedriefleschjes.nl
Adresgegevens Gravenstraat 18
1012 NM
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). De ligging, naast het Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Is je bestemming in het centrum van Amsterdam? Loop dan snel en gemakkelijk via de uitgang direct het centrum in.