fbpx

Parkeren bij De Jordaan

Heb je een leuke winkel gevonden in de Jordaan? Reserveer dan direct een parkeerplek in de buurt. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat en andere parkeergarages in het centrum. Met een ideale locatie, naast het centraal station, loop je snel het centrum van Amsterdam in.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

De Jordaan is het gebied van Amsterdam waar iedereen wel eens geweest moet zijn. Wil jij er naartoe? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

De Jordaan

Dit is een wijk in het centrum van Amsterdam. Langs de grachten en in de smalle straten van de Jordaan zitten zelfstandige winkeltjes, gezellige kroegen en hippe eettentjes. De grenzen van de Jordaan worden gevormd door het water van de Prinsengracht. Het is de perfecte buurt voor een schilderachtige stadwandeling in hartje Amsterdam. Kijk veel om je heen en geniet van de unieke grachtenpanden, bruggen en grachten vol bootjes. Een bezoek aan een typische Jordanese kroeg mag ook niet ontbreken. Als je graag een stad winkelend verkend, is het een goed idee om even een gracht over te steken naar De Jordaan.