fbpx

Op bezoek bij De Weldaad? In De 9 Straatjes valt veel te beleven. Parkeer goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. De parking ligt op slechts 15 minuten loopafstand en is bovendien de goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam.

De Weldaad – in De 9 Straatjes

Bij winkel “de weldaad” vind je antieke meubels en historische bouwmaterialen. Maar ze verkopen hier niet alleen oudere producten, je vindt hier ook nieuwe woonaccessoires uit elke hoek van de wereld. De eigenaren van de winkel speuren markten af op zoek naar pareltjes die zij weer kunnen verkopen, maar ze kopen ook direct op van sloopbedrijven. Een zeer bijzondere winkel en een aanrader voor iedere interieur liefhebber.

Meer informatie over De Weldaad

Parkeren dichtbij De Weldaad Amsterdam

Shoppen in De 9 Straatjes? Parkeer je auto op een slechts 15 minuten loopafstand. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en is bovendien de goedkoopste parking in het centrum.
Via uitgang C loop je direct de binnenstad in. De kortste route naar De 9 Straatjes is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Of pak tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij halte ‘Dam’. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Ideaal voor een dagje uit in Amsterdam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over De Weldaad

Openingstijden
De Weldaad is geopend op:
di: 11:00 – 18:00
wo: 11:00 – 18:00
do: 11:00 – 18:00
vr: 11:00 – 18:00
za: 11:00 – 18:00

Contactgegevens van De Weldaad
Telefoonnummer: 020 627 0077
E-mail: info@weldaad.com

Adresgegevens
Reestraat 1
1016DM Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Reestraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de leukste winkelgebieden van Amsterdam. De winkels zijn gevestigd in prachtige monumentale panden. De 9 Straatjes bevinden zich langs de grachtengordel. Op loopafstand vind je o.a. het Paleis op de Dam en het Centraal Station.

Meer weten over De 9 Straatjes