fbpx

Na bezoek aan De Wijnwinkel of winkelen in De 9 Straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand in de goedkoopste parking van de Amsterdamse binnenstad. De 9 Straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

De Wijnwinkel – 9 Straatjes

De Wijnwinkel is een aanrader voor iedere wijnliefhebber. De winkel bestaat al sinds 1986. Wijnwinkel Renalda is een van de specialisten in klassieke wijnen uit heel Europa. De nadruk in de winkel ligt op biologische wijnen. Dus of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau, een drankje voor bij je diner of gewoon eens komt kijken: De Wijnwinkel in De 9 Straatjes is een aanbeveling.

Meer informatie over De Wijnwinkel

Parkeren dichtbij De Wijnwinkel

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied De 9 Straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar De 9 Straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Pak je liever het Openbaar Vervoer? Pak dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over De Wijnwinkel

Openingstijden
De Wijnwinkel is geopend op:
di: 11:00 – 18:30
wo: 11:00 – 18:30
do: 11:00 – 19:30
vr: 11:00 – 18:30
za: 10:30 – 17:00

Contactgegevens 
Telefoonnummer: 020 638 0157

Adresgegevens
Runstraat 23
1016GJ Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Berenstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is De 9 Straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over De 9 Straatjes