fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Op bezoek bij Erotic Museum? Parkeer bij Parking Oosterdok.

Erotic Museum

Het Erotic Museum is een museum dat er geliefd is bij buitenlandse toeristen. Het museum is te vinden in de buurt van de Wallen, en biedt verschillende soorten entertainment aan zoals stripteases, een paaldansclub en “de Bananenbar”. Het museum, dat als bestaat sinds de jaren tachtig, heeft een uitgebreide collectie die bestaat uit oude portretten, beeldmateriaal en objecten.

Praktische informatie over Erotic Museum
Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 627 8954
Website: http://www.janot.com/
Adresgegevens

Oudezijds Achterburgwal 54
1012 DP
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde , aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.