fbpx

Ga je naar Amsterdam met de auto? Op bezoek bij Etnies? Parkeer snel en goedkoop bij Parking Oosterdok.

Etnies

Etnies is een van de bekendste snow- en skateboard merken ter wereld, en een van de filialen zit in Amsterdam. Je kunt hier terecht voor een complete outfit, voor het waxen van je board, allerlei accessoires voor extreme-sports en voor meer zaken. Op de tweede verdieping zit een GoPro-afdeling, waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met een GoPro.

Praktische informatie over Etnies
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 221 3885
Website: http://www.etniesamsterdam.com/
Adresgegevens Damrak 59
1012 LL
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.