fbpx

Een leuk dagje uit gepland? Op bezoek bij Fantasyshop Chimera? Zet je auto neer bij Parking Centrum Oosterdok.

Fantasyshop Chimera

Voor de fans van fantasiewerelden ben je hier in een walhalla. Vol met dwergjes, elfen, monsters en andere wezens is dit een aparte winkel. Je kunt hier terecht voor een complete verkleed outfit, maar ook voor kleine accessoires zoals toverstokken, of andere originele werken.
Na het betreden van de Fantasyshop Chimera lijkt het wel alsof je de wereld van de sprookjes bent ingelopen. Een bijzondere ervaring!

Praktische informatie over Fantasyshop Chimera
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 624 6199
Website: http://www.fantasyshopchimera.com/
Adresgegevens Damstraat 7
1012 JL
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.
Meer informatie over onze parkeertarieven.