fbpx

Ga je naar Amsterdam met de auto? Op bezoek bij F&M Multistore Amsterdam? Parkeer veilig en goedkoop in de buurt.

F&M Multistore Amsterdam

F&M Multistore ligt naast het Centraal Station van Amsterdam en heeft zeven dagen per week de deuren geopend om voor zowel toeristen als dagjesmensen de tijd in Amsterdam zo prettig mogelijk te laten ervaren. Zo bieden ze hulp aan bij de plannen van wandelingen, hebben ze informatie over fietsroutes of rondvaarten, geven ze zelf tours door de stad, en hebben ze een kluisverhuur voor het opbergen van belangrijke en waardevolle spullen. Zelfs je souvenirs kan je bij deze winkel aanschaffen!

Praktische informatie over F&M Multistore Amsterdam
Contactgegevens
Telefoonnummer: onbekend
Website: http://www.hire2tires.com/
AdresgegevensPrins Hendrikkade 5
1012 TK
Meer informatie over Burgwallen-OudezijdeDe Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum OosterdokOns Parking Centrum is de grootste en voordeligste van Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). De lage tarieven maken het voor dagjesmensen de perfecte locatie om te parkeren.
Meer informatie over onze parkeertarieven.