fbpx

Een dagje in Amsterdam? Op bezoek bij Freddy’s Bar? Parkeer snel en goedkoop bij Parking Oosterdok.

Freddy’s Bar

Freddy’s Bar is de bar van het Hotel L’Europe, en is vernoemd naar Freddy Heineken, de uitvinder van het wereldberoemde biermerk. Maar een biertje is niet het enige wat er te verkrijgen is in deze bar. Verder zijn er ook goed gemixte cocktails en ander gedistilleerd. Het is ideaal als u overnacht in het Hotel L’Europe, maar ook voor hen die niet te gast zijn in het hotel is de bar geopend. Freddy’s Bar is wel wat chiquer dan menig andere bar of café, maar dat maakt de sfeer er niet minder op. Verder kunt u hier af en toe genieten van prachtige livemuziek.

Praktische informatie over Freddy’s Bar
Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 531 1707
Website: http://www.deleurope.com/en/restaurant-bars/freddy-s-bar/57-3/
Adresgegevens

Nieuwe Doelenstraat 2-8
1012 CP
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde , aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid
Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Je vindt ons naast het Centraal Station, op loopafstand van de vele gezelligheden die Amsterdam te bieden heeft. Loop via uitgang C direct het centrum in, of pak bij het station het openbaar vervoer om verder te reizen.
Meer informatie over onze parkeertarieven.