fbpx

De Negen Straatjes vormen één van de leukste wijken van Amsterdam. Op de Gasthuismolensteeg vind je de leukste winkels, restaurants en hotels in prachtige monumentale panden. Parkeren is geen enkel probleem. Parkeer op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok voor maar € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag.

Goedkoop parkeren bij de Gasthuismolensteeg

Amsterdam is een ontzettend leuke winkelstad. Parkeer je auto op loopafstand van de Gasthuismolensteeg en geniet van een heerlijke shopdag in Amsterdam. Parking Centrum ligt vlakbij het Amsterdam Centraal Station. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Pak je liever het OV? Vanaf Amsterdam CS vertrekt ook tram 1, 2, 5, 13 of 17 richting de Negen Straatjes. Parking Centrum is de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Negen Straatjes Amsterdam – Gasthuismolensteeg

De Gasthuismolensteeg is een ontzettend leuke kleine straat in het winkelgebied “De Negen Straatjes“. Je vindt hier allerlei leuke boutiques. De Gasthuismolensteeg ligt tussen de Singel en de Herengracht. Het is een kleine straat vol monumentale panden. Wandel lekker door deze straat en breng een bezoek aan een van de leuke galeries, musea en winkels.

Klik hier voor meer informatie over De 9 Straatjes.

Horecagelegenheden in de Negen Straatjes

De Negen Straatjes vormen samen een hippe buurt. Je kunt hier goed je dag in Amsterdam doorbrengen. Honger hoef je ook niet te leiden. Er zijn veel leuke lunchrooms, restaurants en cafe’s te vinden.

Benieuwd naar de leuke horecagelegenheden in De Negen straatjes? Klik hier.

Hotels in De Negen Straatjes

Je kunt ook uitstekend overnachten in De Negen Straatjes. De locatie van deze wijk is ideaal. Vanuit hier kun je de hele stad verkennen. Het OV stopt overal op de hoek en het Centraal Station is op loopafstand.

Overnachten in De Negen Straatjes? Klik hier voor een overzicht van de mooiste hotels.

Een leuk museum, horeca en winkels in de Gastmolensteeg

In de Gastmolensteeg vind je veel leuke winkels, restaurants en het Brilmuseum (inclusief winkel). We hebben alle activiteiten en locaties hieronder voor je op een rij gezet.

Museum Gastmolensteeg

Brilmuseum Amsterdam

Horeca

Café Cake

Bijzondere winkels

Antonia Pantoffels en Slippers
It’s a Present!
meCHICas
SAS Design
Waxwell Records