fbpx

Kom je naar Alfons de Letter in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS, in Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad.

Alfons de Letter – Amsterdam

Alfons de Letter is gespecialiseerd in werkelijk alle graveertechnieken en vervaardiging van stempels. Voor zowel particulier als de zakelijke markt. Buiten het grote assortiment van wijnkoelers, huisdeurnaamplaatjes en zelfs thermometers graveren we alles wat je maar kunt bedenken, met o.a. familiewapens, logo’s en initialen. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en van de mooiste materialen. In de winkel vind je tal van leuke bijzondere standaardproducten van emaille.

Meer informatie over Alfons de Letter

Parkeren dichtbij Alfons de Letter – 9 straatjes

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 Straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Alfons de Letter

Openingstijden
Alfons de Letter is geopend op:
ma: 08:30 – 17:00
di: 08:30 – 17:00
wo: 08:30 – 17:00
do: 08:30 – 17:00
vr: 08:30 – 17:00
za: 12:00 – 17:00
zo: 12:00 – 17:00

Contactgegevens van Alfons de Letter
Telefoonnummer: 020 623 1853
E-mail: mail@alfonsdeletter.nl

Adresgegevens
Singel 410
1016AK Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Singel

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over De 9 Straatjes