fbpx

Kom je naar Amsterdam Watch Company in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok, direct naast Amsterdam CS.

Amsterdam Watch Company

Op zoek naar een nieuw horloge? Dan zit je bij Amsterdam Watch Company helemaal goed! Hier vind je een grote collectie vintage en moderne exclusieve horloges zoals Rolex, IWC, en Patek Philippe. Daarnaast verkopen ze als enige de Nederlandse merken Christiaan van Der Klaauw, Roland Oostwegel en Van der Gang. Horloge verkopen? Dan zit je ook bij hen aan het juiste adres.

Parkeren dichtbij Amsterdam Watch Company – De 9 Straatjes

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 Straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Amsterdam Watch Company

Openingstijden
Amsterdam Watch Company is geopend op:
di: 11:00 – 18:00
wo: 11:00 – 18:00
do: 11:00 – 18:00
vr: 11:00 – 18:00
za: 11:00 – 17:00

Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 389 2789
E-mail: info@awco.nl

Adresgegevens
Reestraat 3
1016DM Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Reestraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over De 9 Straatjes