fbpx

Kom je naar Brilmuseum/Brillenwinkel Amsterdam in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS bij Parking Centrum Oosterdok.

Brilmuseum/Brillenwinkel Amsterdam

Dit museum bevindt zich op een steenworp afstand van het Paleis op de Dam, en zit gevestigd in een prachtig gebouw uit 1620. In het museum leer je op chronologische wijze de hele geschiedenis van de bril kennen en in de winkel kun je de mooiste brillen kopen van de afgelopen 100 jaar.

Meer informatie over Brilmuseum/Brillenwinkel Amsterdam

Parkeren dichtbij Brilmuseum/Brillenwinkel

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De  Straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Brilmuseum/Brillenwinkel

Openingstijden
Brilmuseum/Brillenwinkel Amsterdam is geopend op:
wo: 11:30 – 17:30
do: 11:30 – 17:30
vr: 11:30 – 17:30
za: 10:30 – 17:30

Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 320 5258
E-mail: brilmuseum.brillenwinkel@worldmail.nl

Adresgegevens
Gasthuismolensteeg 7
1016AM Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Gasthuismolensteeg

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over De 9 Straatjes