fbpx

Na bezoek aan De 9 Straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. En je kunt heerlijk lunchen bij Broodjeszaak ’t Kuyltje. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand, bij Parking Centrum Oosterdok. De 9 Straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Broodjeszaak ’t Kuyltje – Amsterdam

Neem een bezoekje aan ’t Kuyltje, al 50 jaar een begrip op De 9 Straatjes. De eigenaar, John Fontaine, maakt zijn vleeswaren zelf en dat proef je meteen; zijn filet-americain, warme gekookte worst, roast-beef argentina en pastrami zijn ongekend lekker. Dit plekje is voor velen het favoriete lunchadres, en het is altijd gewoon gebleven, zonder pretenties of grootpraat.

Meer informatie over Broodjeszaak ’t Kuyltje

Parkeren dichtbij Broodjeszaak ’t Kuyltje – 9 Straatjes

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied De 9 Straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar De 9 Straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Broodjeszaak ’t Kuyltje

Openingstijden
Broodjeszaak ’t Kuyltje is geopend op:
ma: 07:00 – 16:00
di: 07:00 – 16:00
wo: 07:00 – 16:00
do: 07:00 – 16:00
vr: 07:00 – 16:00
za: 08:00 – 16:00
zo: Gesloten – Gesloten

Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 620 1045
E-mail: broodjes@kuyltje.nl

Adresgegevens
Gasthuismolensteeg 9
1016AM Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Herengracht

Meer informatie over De 9 Straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is De 9 Straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over De 9 Straatjes