fbpx

Kom je naar Dutch Accent in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS in de goedkoopste parking van Amsterdam centrum.

Dutch Accent – 9 Straatjes

Dutch Accent verkoopt exclusieve geschenken en souvenirs. In de winkel vind je een breed assortiment van schilderijen van landschappen en steden, in verschillende stijlen afgebeeld. Daarnaast staan ze ook bekend om handgemaakte glasobjecten van kunstenaars van eigen bodem.

Meer informatie over Dutch Accent

Parkeren dichtbij Dutch Accent Amsterdam

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 Straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Je betaalt namelijk slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) voor een hele dag parkeren.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Dutch Accent in De 9 Straatjes Amsterdam

Openingstijden
Dutch Accent is geopend op:
di: 10:00 – 17:00
wo: 10:00 – 17:00
do: 10:00 – 17:00
vr: 10:00 – 17:00
za: 11:00 – 17:00

Contactgegevens van Dutch Accent
Telefoonnummer: 020 420 2120
E-mail: info@dutch-accent.nl

Adresgegevens
Berenstraat 41
1016GGAmsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Berenstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over De 9 Straatjes