fbpx

Na bezoek aan Hotel IX Amsterdam of winkelen in De 9 Straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand. De 9 Straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Hotel IX Amsterdam

Het enige hotel in de 9 Straatjes is net gerestaureerd en het is fantastisch geworden. De 5 suites tonen kenmerken van de het centrum van de stad en je hebt het gevoel dat je op een enorm luxe zolderkamer zit, en dat is wat het zo fijn maakt; je voelt je gelijk thuis hier.

Meer informatie over Hotel IX Amsterdam

Parkeren dichtbij Hotel IX in De 9 Straatjes

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied De 9 Straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar De 9 Straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Hotel IX Amsterdam in De 9 Straatjes Amsterdam

Contactgegevens van Hotel IX Amsterdam
Telefoonnummer: 020 845 8451
E-mail: susan@hotelixamsterdam.com

Adresgegevens
Hartenstraat 8
1016CB Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Runstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is De 9 Straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over De 9 Straatjes