fbpx

Op bezoek bij Hud? In De 9 Straatjes valt veel te beleven. Parkeer goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum ligt op slechts 15 minuten loopafstand, naast het Amsterdam CS en is de goedkoopste parking van de binnenstad.

Hud in De 9 Straatjes

Hud Herenmode is een winkel voor de trendy dertiger. De winkel verkoopt precies waar de jonge Amsterdammer op dit moment van houdt.

Parkeren dichtbij Hud Amsterdam

Shoppen in De 9 Straatjes? Parkeer je auto op een slechts 15 minuten loopafstand. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en is bovendien de goedkoopste parking in het centrum.
Via uitgang C loop je direct de binnenstad in. De kortste route naar De 9 Straatjes is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Of pak tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij halte ‘Dam’. Je betaalt bij Parking Centrum slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) voor een hele dag parkeren. Ideaal voor een dagje uit in Amsterdam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Hud in De 9 Straatjes Amsterdam

Contactgegevens van Hud
Telefoonnummer: 020 613 3447
E-mail: sandyremy@me.com

Adresgegevens
Huidenstraat 8
1016ES Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Huidenstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de leukste winkelgebieden van Amsterdam. De winkels zijn gevestigd in prachtige monumentale panden. De 9 Straatjes bevinden zich langs de grachtengordel. Op loopafstand vind je o.a. het Paleis op de Dam en het Centraal Station.

Meer weten over De 9 Straatjes