fbpx

Op zoek naar een goede kapper in Amsterdam? Breng een bezoek aan Kapsalon van Hooff en Hooff. Deze kapsalon is gevestigd in De 9 Straatjes. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand in de goedkoopste parking van de binnenstad. De 9 Straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Kapsalon van Hooff en Hooff

Of het nu is voor een feest of dat de puntjes weer van je haar af moeten; in kapsalon van Hooff en Hooff ben je in de beste handen. Deze kapper is geschikt voor zowel mannen en vrouwen.

Meer informatie over Kapsalon van Hooff en Hooff

Parkeren dichtbij Kapsalon van Hooff en Hooff Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied De 9 Straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar De 9 Straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Kapsalon van Hooff en Hooff

Openingstijden
Kapsalon van Hooff en Hooff is geopend op:

Contactgegevens van Kapsalon van Hooff en Hooff
Telefoonnummer: 020 620 7193
E-mail: graatvanhooff@planet.nl

Adresgegevens
Wijde Heisteeg 3
1016AS Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Wijde Heisteeg

Meer informatie over De 9 Straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is De 9 Straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over De 9 Straatjes