fbpx

Op bezoek bij Kleikollektief? Hier wordt de mooiste keramiek gemaakt. In De 9 Straatjes valt veel te beleven. Parkeer goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum ligt op slechts 15 minuten loopafstand en is de goedkoopste parking in het centrum. Parkeer voor slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) de hele dag.

Kleikollektief in Amsterdam

Bij Het KLEIKOLLEKTIEF wordt keramiek gemaakt, en op de zelfde plek ook weer verkocht. Onder andere vazen, serviezen van porselein en aardwerk kun hier vinden. Soms worden de producten gedecoreerd in samenwerking met kunstenaars.

Meer informatie over Kleikollektief

Parkeren dichtbij Kleikollektief  – De 9 Straatjes

Shoppen in De 9 Straatjes? Parkeer je auto op een slechts 15 minuten loopafstand. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en is bovendien de goedkoopste parking in het centrum.
Via uitgang C loop je direct de binnenstad in. De kortste route naar De 9 Straatjes is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Of pak tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij halte ‘Dam’. Je betaalt bij Parking Centrum slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) voor een hele dag parkeren. Ideaal voor een dagje uit in Amsterdam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Kleikollektief

Openingstijden
Kleikollektief is geopend op:
wo: 01:00 – 17:00
do: 01:00 – 17:00
vr: 01:00 – 17:00
za: 01:00 – 17:00

Contactgegevens van Kleikollektief
Telefoonnummer: 020 622 5727
E-mail: klaartjekamermans@planet.nl

Adresgegevens
Hartenstraat 19
1016BZ Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Hartenstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de leukste winkelgebieden van Amsterdam. De winkels zijn gevestigd in prachtige monumentale panden. De 9 Straatjes bevinden zich langs de grachtengordel. Op loopafstand vind je o.a. het Paleis op de Dam en het Centraal Station.

Meer weten over De 9 Straatjes