fbpx

Kom je naar Amsterdam? Breng een bezoek aan Le Souk of kom winkelen in de 9 straatjes.  Parkeer je auto op een kwartier loopafstand in de goedkoopste parking van Amsterdam centrum. De 9 Straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Le Souk in De 9 straatjes

Al bija 20 jaar is Le Souk een van de beste kappers van onze hoofdstad. Niet alleen in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten is deze zaak een begrip. De kappers van Le Souk hebben veel ervaring, ook op internationaal gebied en weten precies wat er speelt. Ze knippen je haar perfect naar je persoonlijkheid, en zodat het lang in model blijft. Het interieur is gedaan door interieurontwerper Stef Bakker.

Meer informatie over Le Souk

Parkeren dichtbij Le Souk Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied de 9 straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar de 9 straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Le Souk in de 9 straatjes Amsterdam

Openingstijden
Le Souk is geopend op:
di: 10:00 – 19:00
wo: 10:00 – 19:00
do: 10:00 – 19:00
vr: 10:00 – 19:00
za: 10:00 – 17:00

Contactgegevens van Le Souk
Telefoonnummer: 020 427 1651
E-mail: bandrea@hetnet.nl

Adresgegevens
Wolvenstraat 5
1016EM Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Wolvenstraat

Meer informatie over de 9 straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is de 9 straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over de 9 straatjes